به گزارش راهبرد معاصر، دکتر گلبن سهراب با اشاره به این که یکی از مهمترین مشکلاتی که افراد در ماه مبارک رمضان با آن مواجه هستند، احساس سوزش و یا رفلاکس سردل است، افزود: این مشکل در واقع برگشت اسید از معده به مری است.
وی ادامه داد: برای پیشگیری از بروز این مشکل روزه داران بعد از وعده سحر و یا افطار بلافاصله دراز نکشند و حداقل نیم تا یک ساعت در حال نشسته باشند.
متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که به حداقل رساندن مصرف کافئین میتواند راه حل مؤثری برای کاهش دردهای معده باشد، توصیه کرد: چای پررنگ، قهوه و نوشابههای مشکی منابع اصلی کافئینها هستند که باید کمتر توسط روزه داران مصرف شود.
دکتر سهراب، پرهیز از پرخوری به ویژه در ماه مبارک رمضان را مورد تأکید قرار داد و گفت: مصرف غذاهای کم چرب و آب پز و دریافت نکردن غذاهای پرکالری در یک وعده میتواند به کاهش دردهای معده کمک کند./صدا و سیما